четвер, 06 листопада 2014 13:44

Співак побудував із сіна Герб України для свого кліпу
4

Співак Володимир Ткаченко, фіналіст першого сезону телешоу "Х-фактор", для зйомок кліпу на пісню "Це моє життя" використав образ Герба України. Створив він його з тюків з сіном. Про це повідомляє Cultprostir.

Місцем для незвичайної творчості стало поле недалеко від села Вороньків у Бориспільському районі Київської області. Там розташовувалася одна з локацій відеокліпу "Це моє життя". Ідею створити Герб із сіна подав сам співак, який за професією є архітектором. Втілював її місцевий тракторист Михайло. В результаті вийшла конструкція розміром на кілька десятків метрів в довжину і в ширину.

Ще одним незвичайним образом в кліпі став хлопець Сергій, зовні дуже схожий на президента Росії Володимира Путіна. Для нього участь в зйомках відео стало новим досвідом. "У житті я ношу футболки і джинси, але коли вдягнув костюм і краватку, то руки потягнулися до дзеркала, щоб потримати за горло свого персонажа", - сказав Сергій.

Прем'єра кліпу "Це моє життя" призначена на середину листопада.

Зараз ви читаєте новину «Співак побудував із сіна Герб України для свого кліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі