пʼятниця, 26 липня 2013 14:10

Періс Хілтон обікрали, а Росомаха нарешті закохався - кінопрем'єри 26 липня
7

Елітне суспільство
Шоколадні поцілунки
Дуже паранормальне кіно
Запал
R.I.P.D. Примарний патруль

Головна тема кінопрем'єр цього тижня – романтика. Іспанська мелодрама "Запал" вже встигла назбирати галони сентиментальних глядацьких сліз по всій Європі. Схожі емоції викликають і приторні "Шоколадні поцілунки". Навіть понурого Росомаху з "Людей Х" – і того охопив ліричний настрій… Показово, що краща прем'єра вікенду – "Елітне суспільство" – геть вичищена від будь-якої романтики.

Росомаха

"Я хочу віддячити тобі… я зроблю тебе смертним" - говорять головному героєві, якого вимучило його безсмертя.

Пригоди славетної "Людини Х" Росомахи продовжуються. На цей раз він опиняється в Китаї. Там він закохується в красиву японку, яка, нажаль, на той момент вже заручена з іншим. Проте головний герой не звик до поразок, тож він розпочинає війну проти батька і агресивних братів своєї коханої.

"Передбачувані бійки і гнітючі сірі пейзажі – все це бачиш у фільмі замість переповненого неоновими вогниками чудового світу Токіо, яким зовсім не приділено уваги у стрічці" - Guardian [UK].

Елітне суспільство

"Планую стати дизайнером і відкрити свою лінію елітного одягу…" - говорить одна з героїнь стрічки, котра разом з друзями вичищала шафи голівудських зірок. Напевне, саме в такий спосіб вона і почала формувати свою "власну лінію одягу".

П'ятірка молодих грабіжників залазить в домівки голлівудських селебрітіс, що почистити їх шафи і сейфи. Серед зірок, до яких залізли ці підлітки, були Ліндсі Лохан, Орландо Блум, Меган Фокс, Періс Хілтон тощо. Загальна сума, на яку було вкрадено коштовностей та одягу склала близько $3 млн. Авторка сценарію та режисера стрічки славетна Софія Коппола зняла цю стрічку за реальними подіями.

"В цій стрічці прослідковується дотепна закономірність. Завдяки стрічці деякі з голлівудських селебрітіс отримали місце у вічності, якого вони так відчайдушно прагнули" - Variety.

Примарний патруль

"Все йде за планом. Головне – кінець світу не настав…" - говорить головний герой стрічки у виконанні Джефа Бріджеса. Потойбічний департамент поліції має не менше клопоту, ніж живі копи… В той час, як на землі ганяються за реальними злодіями, в потойбічному світі переслідують душі померлих, які не бажають лишати світ живих людей.

У центрі сюжету стрічки – молодий поліцейський, котрого вбив невідомий злодій. В обмін на право розслідувати власне вбивство він зобов'язується наступні сто років пропрацювати у Примарному патрулі R.I.P.D. Таким чином він стає напарником брутального стрілка з епохи вестернів.

"Стрічка настільки нудна, що вже після півгодинного її перегляду складається враження, що восьмий день сидиш в суді присяжних" - TIME Magazine.

Дуже паранормальне кіно

- Ви екстрасенс?

- Ну… насправді я сексуальний маніяк – відповідає дивакуватий дядечко, заходячи в помешкання головних героїв стрічки.

За останні роки з'явилось стільки нудних жаховичків, що комедійна пародія на всіх них напрошувалась сама собою. Власне, таку задачу і виконав цей фільм. В центрі його сюжету – парочка закоханих, які тільки-но переїхали в новий будинок. Вони довго чекали на нове помешкання і тепер насолоджуються усамітненням. Однак в першу ж ніч, в момент нестримного сексуального бажання в їх помешканні починають відбуватись дивні речі. Щоразу, як тільки головні герої починають займатись сексом – в їх будинку починають відбуватись комічно-містичні речі. І дуже скоро вони стають дуже-дуже злими…

Запал

"А якщо я програю?" - щоразу перед заїздом проноситься в голові протагоніста цієї стрічки.

Привабливий юнак Мікель сильно закохується в красуню на ім'я Арі. Вона не може жити без регулярних доз адреналіну, через що постійно приймає участь в нелегальних перегонах на дорогих автомобілях. Ну, а для того, щоб вистачило грошей на такі забавки, вона вимушена час від часу організовувати крадіжки. За іронією доля, наступною жертвою Арі стає наречена самого Мікеля. І тут їх долі переплітаються.

"Перше, що кидається в очі – погана акторська гра, адже у стосунках героїв стрічки не відчувається геть ніякої "хімії". Єдине, що виправдовує витрачені на білет гроші – цікаво закручений сюжет" - ACCION Cine-Video.

Шоколадні поцілунки

Довгоочікуване продовження італійської мелодрами 2007 року "Уроки шоколаду". Історія, розказана в попередній стрічці, закінчується тим, що шляхи Маттіа і Камала розходяться в різні сторони. Перший шукає роботу будівельним підрядником, однак сидить без замовлень. А Камал, хоч і відкриває омріяне кафе-шоколадницю, однак лишається без клієнтів. Та одного разу їх долі знову перетнуться і Камал візьметься за новий проект, і допомагати йому в цьому буде Маттіа, стомлений від будівельних буднів.

"Такі легковажні, стильні і добре зняті стрічки, як "Уроки шоколаду" та "Шоколадні поцілунки" ще не так давно були не більш ніж міражем для італійського кіна. На щастя, тепер це – реальність" - MYmovies.

Робінзон Крузо – ватажок піратів

В центрі сюжету цієї далеко не найкращої анімації вітчизняного прокату – Селкірк, егоїстичний, корисливий пірат, який задіяний штурманом на англійському камбузі. Мета його морської пригоди – знайти великі коштовності. Та одного разу безпринципний капітан корабля кидає його на безлюдному острові. Тепер Селкірк вчиться виживати самотужки і жага до збагачення відступає перед суворими реаліями, в яких він опинився. Словом, його світогляд докорінно змінюється.

"Сценарій фільму настільки поганий, що багато хто, напевне, захоче покинути кінозал вже через 20 хвилин після початку мультфільму. Особливість сучасних анімацій в тому, що їх жарти добре зрозумілі як дорослим, так і підростаючим кіноманам. Однак в "Робінзоні" вдалі жарти можна перелічити на пальцях однієї руки" - The Criticom.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон обікрали, а Росомаха нарешті закохався - кінопрем'єри 26 липня ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі