вівторок, 21 серпня 2012 17:14

Пародія на новий роман Роулінг написана про вбивцю з сокирою

Автор: Фото: makeyourbookreal.wordpress.com
 

"Вільне місце" (The Casuаl Vacancy)  – перший "дорослий" роман Джоан Ролінг ще навіть не вийшов, а вже написана і запущена у виробництво пародія.

Роман Патті O'Фрнітче и, це псевдонім письменника Бруно Вінсента, співавтора "Чи є у мурах дупи?", називається "The Vacant Casualty". Дія роману розгортається в сонному англійському містечку Мідфорд, де мешкає чоловік з сокирою, який хитається вулицями і вбиває членів парафіяльної ради. За ним полює інспектор Бредлі – блазень гороховий, який не в змозі знайти навіть власну дупу. Йому допомагає письменник-детективщик, якому потрібен матеріал для роману. Цим двом краще не заважати – вбивця діє швидко, і незабаром в містечку просто не залишиться жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біблія стала найпопулярнішою книгою останніх 50-ти років

Новий роман Роулінг готується до друку і надійде у продаж 27 вересня. Про це повідомили у видавничому домі "Літтл, Браун енд Компані", з яким Роулінг уклала договір на випуск своєї першої книги, розрахованої на дорослу аудиторію.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті видавництва, сюжет нового роману Роулінг буде обертатися навколо подій, які настали після раптової смерті Баррі Фербразера - члена парафіяльної ради з вигаданого містечка Пагфорд. Боротьба за звільнене крісло на місцевих виборах вносить серйозні зміни в життя героїв твору.


Зараз ви читаєте новину «Пародія на новий роман Роулінг написана про вбивцю з сокирою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі