вівторок, 11 жовтня 2011 18:37

Батько Емі Вайнхаус напише книгу про наркотичну залежність дочки

Батько Емі Вайнхаус напише книгу про наркотичну залежність дочки

Батько Емі Вайнхаус, Мітч, напише книгу про свою доньку, повідомляється на офіційному сайті англійського відділення видавництва HarperCollins, яке взялося за випуск мемуарів. Очікується, що книга Мітча Вайнхауса під назвою "Amy, My Daughter" надійде у продаж влітку 2012 року.

У творі, присвяченому Емі Вайнхаус, її батько планує розповісти читачам про її юність, про розвиток кар'єри, а також про особисті переживання та алкогольну та наркотичну залежність. У видавництві зазначили, що книга буде цікава як шанувальникам творчості ретро-соул співачки, так і всім батькам, які люблять своїх дітей.

Всі кошти, виручені від продажу екземплярів "Amy, My Daughter" (яким тиражем планується випустити мемуари, не уточнюється), будуть передані в нещодавно заснований Мітчем Вайнхаусом фонд імені його дочки. Благодійна організація надає допомогу дітям і підліткам, які опинилися у важкій життєвій ситуації.

Емі Вайнхаус була знайдена мертвою в своєму будинку на півночі Лондоні 23 липня 2011 року. Вона померла у віці 27 років. Офіційно причина смерті співачки не називалася, проте існувала версія про те, що вона померла в результаті згубного впливу алкоголю і наркотиків на її організм. Батьки Вайнхаус спростували цю версію, заявивши, що незадовго до своєї смерті Емі кинула пити і вживати заборонені речовини.

Зараз ви читаєте новину «Батько Емі Вайнхаус напише книгу про наркотичну залежність дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі