середа, 24 листопада 2010 13:34

Останній "Гарі Поттер" обігнав "Алісу в Країні чудес" на $4 млн

Останній "Гарі Поттер" обігнав "Алісу в Країні чудес" на $4 млн

Перша частина завершального фільму "Гарі Поттер і Дари Смерті" встановила рекорд в мережі IMAX, повідомляє Deadline з посиланням на прес-реліз компанії.

За перший уікенд картина зібрала в мережі кінотеатрів IMAX 16,1 мільйона доларів. Попередній рекорд належав "Алісі в Країні чудес", яка заробила 12,4 мільйона доларів за перші вихідні прокату. У світовому прокаті, нагадаємо, новий фільм "поттеріани" заробив понад 338 мільйонів доларів.

До виходу картини в інтернеті з'явився ролик, в якому сценарист, продюсер і режисер Джудд Апатоу, відомий за такими картинами як "В прольоті", "Трішки вагітна" і "СуперПерці", бере інтерв'ю у актора Деніела Редкліфа. У цьому інтерв'ю актор зізнається, що він насправді Гарі Поттер, який вимушений виконувати роль англійського актора Деніела Редкліфа.

Коли Апатоу питає Поттера, чи правда, що він б'ється з темними силами, той відповідає, що давно вже всіх їх переміг. При цьому він додає, що нині у вільний час просто відпочиває і тусується і використовує свою славу чарівника для знайомства з дівчатами.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Останній "Гарі Поттер" обігнав "Алісу в Країні чудес" на $4 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі