Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2019 16:40

"Оскар" пройде без ведучого вперше за 30 років

Автор: imdb.com
  10 номінацій на премію "Оскар" отримала мексиканська драма "Рома" режисера Альфонсо Куарона
10 номінацій на премію "Оскар" отримала мексиканська драма "Рома" режисера Альфонсо Куарона

Уперше за 30 років церемонія вручення кінопремії "Оскар" відбудеться без ведучого. Про це заявила Кері Берк - президент американської телекомпанії ABC Entertainment, якій належать права на пряму трансляцію заходу. Рішення ухвалили за два місяці після того, як від ролі ведучого відмовився комедійний актор Кевін Гарт.

У грудні минулого року Гарт відмовився проводити церемонію після того, як його звинуватили у гомофобії. Заявив, що не хоче відвертати увагу від нагородження. Причиною звинувачень коміка стали його некоректні коментарі в бік ЛГБТ-спільноти у 2010-2011 роках у соціальній мережі Twitter. Тоді він, зокрема, написав, що боїться, що його син виросте геєм.

Цьогоріч організатори "Оскара" зроблять акцент на зірках, які будуть вручати статуетки. Американська кіноакадемія назвала першу частину списку знаменитостей, які нагороджуватимуть переможців. Це актори Деніел Крейг, Кріс Еванс, Тіна Фей, Вупі Голдберг, Брі Ларсон, Дженніфер Лопес, Емі Полер, Майя Рудольф, Амандла Стенберг, Шарліз Терон, Тесса Томпсон, Констанс Ву та Аквафіна.

"Наша головна мета - скоротити шоу до трьох годин, - каже Кері Берк. - Тепер у центрі уваги будуть зірки та фільми, а не ведучий".

Востаннє "Оскар" проходив без ведучого 1989 року. Тоді церемонію розкритикували за нудьгу та безглузді виступи зірок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили претендентів на Третю Національну кінопремію

91-а церемонія вручення премії "Оскар" за досягнення в кінематографі відбудеться 24 лютого 2019 року в театрі "Долбі" в Лос-Анджелесі, Каліфорнія.

Зараз ви читаєте новину «"Оскар" пройде без ведучого вперше за 30 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі