вівторок, 20 червня 2017 02:24

ONUKA розповіла, яку свою пісню вважала провальною

ONUKA розповіла, яку свою пісню вважала провальною
Одну з найпопулярніших композицій ONUKA "Місто" вважали провальною. Фото: i.ytimg.com

Одну з найпопулярніших композицій ONUKA "Місто" вважали провальною.

Про це розповіла солістка Ната Жижченко у коментарі відомому ведучому Анатолію Анатолічу, пише 24tv.ua.

"Дуже часто таке буває, що приходжу з певними музичними напрацюваннями до Жені (її чоловік і продюсер Євген Філатов, The Maneken. – Gazeta.ua), і він каже, що це фігня повна. До речі, з піснею "Місто" так і було. Її було написано під інший трек: спершу англійською, потім українською, потім її переспівали ще раз і потім вже я кажу: "Давай цей трек нікуди не включати", – говорить Жижченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кортить зіграти на бандурі за кілька кілометрів від Кремля"

Але співачка все ж вирішила повірити чоловікові, який казав, що ця пісня вистрілить. Її віддали до друку на диск.

"Я її слухаю та думаю: "Блін, це сама галіма пісня, яка вже взагалі в нас є". До речі поставила її Лесі Патоці (український дизайнер. – Gazeta.ua), яка свого часу нам дуже допомагала, і вона сказала: "Да, песня "Місто" получилась самой слабой". І я думаю: "Блін, ну що ж це таке!?" Реально ніхто не вірив і ця пісня, до речі, була єдиною українською в першому альбомі".

Співачка гурту ONUKA Ната Жижченко заявила, що повністю перейде на українську мову спілкування. Виняток обіцяє зробити тільки одній людині - своєму партнеру по групі та чоловіку Євгену Філатову. Пояснює це його походженням із Донецька.

Зараз ви читаєте новину «ONUKA розповіла, яку свою пісню вважала провальною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі