Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2021 17:45

Олег Скрипка і Артем Пивоваров випустили пісню на вірш шістдесятника

Олег Скрипка і Артем Пивоваров випустили пісню на вірш шістдесятника
Олег Скрипка і Артем Пивоваров презентували пісню "Романс". Фото: надане піар-агентом артиста

Виконавець Артем Пивоваров та фронтмен гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка презентували дуетну пісню "Романс". 17 вересня співаки випустили не лише трек, а й кліп до нього. Композицію написали за мотивами вірша шістдесятника Миколи Вінграновського.

Відеороботу опублікували на YouTube-каналі Пивоварова.

"У нас зі Скрипкою вийшов повний конект з самого початку: під час роботи над новим звучанням хіта гурту "День Народження" у нас на студії, я вирішив показати Олегу декілька напрацювань проєкту "Твої Вірші, Мої Ноти". Після того, як я побачив його зацікавленість, запропонував йому зробити щось "романсове", - поділився він.

Скрипка зауважив, що співпраця виявилася надзвичайно плідною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Воплі Відоплясова" випустили кліп із сином Олега Скрипки

"Мені ідея одразу сподобалась: я двома руками за пропаганду української культури в усіх її проявах. Запропонував мого улюбленого автора Вінграновського, Артем вибрав чудовий вірш "Романс" і якось дуже швидко написав мелодію, я ж дописав свою частину", - сказав співак.

На початку 2021-го Пивоваров запустив авторський проєкт "Твої вірші, Мої ноти". Його метою є популяризація української культури та літератури через призму музики.

Завдяки проєкту вже вірші отримали новий вигляд у форматі пісень: "Мій рай" Михайла Старицького, "Тріолет" Івана Франка, "Минають дні, минають ночі" Тараса Шевченка (разом з репером Ярмаком) та "Арфами, арфами" (з Євгеном Хмарою та Павлом Шильком).

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка і Артем Пивоваров випустили пісню на вірш шістдесятника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі