вівторок, 13 квітня 2021 00:45

"Воплі Відоплясова" випустили кліп із сином Олега Скрипки

"Воплі Відоплясова" випустили кліп із сином Олега Скрипки
Син Олега Скрипки 13-річний Устим заспівав та знявся в кліпі гурту "Воплі Відоплясова" "Ми ростем". Фото: Viva

До свого 35-річчя група "Воплі Відоплясова" випустила кліп, в якому заспівав не фронтмен Олег Скрипка, а його син — 13-річний Устим. Виконав пісню "Ми ростем", яку присвятив діяльності української молодіжної організації Пласт.

Режисером відео стала дружина Скрипки - Наталя Сидь. У зйомках взяв участь справжній загін пластунів - курінь імені Ореста Субтельного.

"Ми ростем - життєстверджуючий рок-гімн Пласту, національної організації скаутів України, що вже більше 100 років займається культурним і патріотичним вихованням дітей. В наш час, коли нищівно діє медійна пропаганда, а інформаційне середовище спотворює дитячі уявлення про навколишній світ, такі організації, як Пласт, і в цілому виховання майбутніх поколінь набувають особливого значення", - йдеться в анонсі.

В основі композиції лежить текст, написаний понад 100 років тому, українського автора Богдана Нижанківського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Скрипка переспівав пісню "Два кольори" англійською

Гурт "Vоплі Vідоплясова" презентував колядку "Добрий вечір" у хард-рок версії. Перетворили колядку на епічну рокову пісню.

Зараз ви читаєте новину «"Воплі Відоплясова" випустили кліп із сином Олега Скрипки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі