середа, 13 червня 2018 03:28

Оголосили тему ювілейного Форуму видавців

Оголосили тему ювілейного Форуму видавців
Фокусна тема цьогорічного Форуму видавців – Ринок свободи. Фото: provse.te.ua

До старту Форуму видавців, що відбудеться 19-23 вересня у Львові, залишилося 100 днів. Цьогоріч він ювілейний – 25-й, набув нову візуалізацію і став Book Forum Lviv.

Урочисте відкриття ювілейного 25 Форуму видавців відбудеться за участі президента України Петра Порошенка.

Про це повідомила президентка ГО "Форум видавців" Олександра Коваль під час прес-конференції.

За словами програмної директорки Форуму видавців Софії Челяк, упродовж п'яти днів можна буде відвідати 1000 культурних та освітніх заходів, поспілкуватися з авторами і придбати книжки. Весь Львів традиційно перетвориться на Форум видавців, адже події відбуватимуться не лише у Палаці Мистецтв, а й у 50 локаціях міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Книжковий Арсенал" черга сягала 524 метри

Фокусна тема цьогорічного Форуму видавців – Ринок свободи.

"В рамках фокусної теми будемо говорити про те, як кожен з нас "торгує" своїми уявленнями про свободу під тиском обставин: щоразу підвищуючи або знижуючи ставки. Про те, як визначається ціна на свободу, залежно від умов торгівлі та суб'єкту, який стає її споживачем. Про спекуляції поняттями свободи, які активно використовуються у пропаганді", – сказала Олександра Коваль.

Спеціальними гостями Форуму видавців будуть Марсі Шор та Енн Епплбом.

Попередньо вартість квитків на Форум видавців буде становити 50 грн за один день та 100 грн – за п'ять.

В рамках Форуму видавців відбудеться церемонія нагородження видавців 25 найкращих книжок "BFL Best Book Award". Міжнародний літературний фестиваль, який відвідають автори з 25 країн, міжнародний бібліофорум, благодійна акція для людей похилого віку "Третій вік: задоволення від читання", книжковий ярмарок, на якому буде представлено 250 видавництв з усіх областей України.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили тему ювілейного Форуму видавців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі