Ексклюзиви
вівторок, 10 травня 2022 11:54

Одеський міжнародний кінофестиваль пройде за кордоном

Одеський міжнародний кінофестиваль пройде за кордоном
Work in Progress ОМКФ покажуть на кінофестивалі у Карлових Варах. Фото: facebook.com/odesaiff

Залишився один день для подачі заявки в секцію Work in Progress Одеського міжнародного кінофестивалю.

Цьогоріч вона відбудеться на Міжнародному кінофестивалі в Карлових Варах. Про це повідомляють на Facebook-сторінці фестивалю.

Програма носитиме назву OIFF WIP Selection. Відбіркова комісія обере вісім повнометражних фільмів, які знаходяться на завершальній стадії зйомок або постпродакшені.

Крім того, вони мають бути вироблені в Україні чи копродукції з Україною.

Також на кінофестивалі PriFest - Prishtina International Film Festival у Косово прийматимуть Пітчинг Одеського міжнародного кінофестивалю, щоб провести разом 14-й PriFest та 13-й ОМКФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каннський кінофестиваль не акредитував усіх журналістів РФ

Там же відбудеться програма "Одеський міжнародний кінофестиваль без меж". На ній покажуть повнометражні та короткометражні фільми українських режисерів-дебютантів. Ці роботи були подані до конкурсної програми 13-го ОМКФ.

"Селекція фільмів у програму здійснюватиме відбіркова комісія до кінця травня. Покази відбуватимуться за згодою авторів", - зазначили в повідомленні.

14-й PriFest відбудеться 26-31 липня.

Перемогу на цьогорічному Євробаченні букмекери прогнозують українському гурту Kalush, який виконує реп із фольклорними мотивами. Імовірність - 42%. Цей коефіцієнт є рекордним за всю історію пісенного конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «Одеський міжнародний кінофестиваль пройде за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі