понеділок, 27 травня 2013 11:06

Обама тримає череп у руці та сидить у машині з Медведєвим - у Києві відкрили виставку картин
19

Фото: Фото: Тарас Подолян

Передаукціону виставку сучасного українського мистецтва "Комунікація XXI", яка буде виставлена на перший цьогорічний аукціон 1 червня, можна побачити у Музеї сучасного мистецтва Києва на вулиці Глибочицька, 17.

Експозиція включає 100 живописних і графічних картин українських сучасних художників.

Тут можна побачити картину заслуженого художника України родом з Росії Євгена Матвєєва "Усамаманія", 2012 року. На ній зображено премєр-мініста Росії Дмитра Медведєва разом з президентом США Бараком Обамою. Політики сидять у салоні автівки, Обама тримає людський череп у руці.

Іншою не менш цікавою картиною є полотно Максима Максікова "SHARK", 2012 року, на якій зображено велику рожеву акулу. Крім того, на аукціон будуть виставлені картини таких художників: В. Зарецький, А. Горська, А. Дубовик, В. Рижих, Ф. Тетянич, В. Баклицький, Г. Неледва, А. Криволап, М. Вайсберг, А. Ройтбурд, П. Маков, А. Аполлонов, А. Животков.

Варто зазначити, що аукціон створено у рамках проекту найбільшої галереї у світі під відкритим небом "Алея художників". Ця алея буде виставлена від Андріївської церкви через алею парку "Володимирська гірка" до Європейської площі, а також вулиці Андріївський узвіз та частина вулиці Володимирська.

Передаукціона виставка працює до 31 травня з 11.00 - 19.00, вхід безкоштовний.

Зараз ви читаєте новину «Обама тримає череп у руці та сидить у машині з Медведєвим - у Києві відкрили виставку картин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі