понеділок, 07 листопада 2011 18:22

Новий роман Люко Дашвар б'є рекорди продажів

Новий роман Люко Дашвар б'є рекорди продажів

За два місяці продали 45 тисяч примірників роману Люко Дашвар "Макар", який вийшов друком у видавництві "Клуб сімейного дозвілля". Видавці називають такі показники неймовірними для сучасної української літератури.

Роман "Макар" — перша книга у трилогії "Биті Є" і показує історію життя пристосуванця, який тягне гроші з багатої коханки. Письменниця Люко Дашвар назвала свого героя типовим для нинішньої столичної реальності:

"Ще зі студентських років Макар мріяв про багатство. Тепер він розривається між улюбленою справою, не молодою коханкою і дівчиною своєї мрії. Його недовге щастя побудоване на брехні, тому одного дня він втрачає все", - зауважила письменниця.

Крім історії головного героя, в романі змальоване життя народних депутатів, економічні злочини, рейдерські захоплення.

Трилогія "Биті Є", зі слів авторки Люко Дашвар, матиме продовження романами про метросексуала "Макса" та бунтара "Гоцика", й буде розповідати про подальше життя хлопців з роману "Рай.Центр".

Загальний наклад книжок Люко Дашвар складає вже понад 200 тисяч примірників. У 2010 році конкурс "Коронація слова" надав письменниці офіційний статус "Золотого автора" — автора, чиї твори продані накладом понад 100 тисяч примірників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий роман Люко Дашвар писала місяць

Зауважимо, Люко Дашвар зустрінеться зі своїми читачами 10 та 12 листопада у Києві:

10 листопада о 18:00 у Книжковому клубі "Читай город", вул. Б. Хмельницького, 3-Б.

12 листопада о 14:00 на стенді видавництва "Клуб Сімейного Дозвілля" виставки-ярмарку "Медвін: книжковий світ" (Національний університет фізвиховання та спорту, вул. Фізкультури, 1);

12 листопада о 16:00 у магазині "Читайка" ст. м. Петрівка.

Зараз ви читаєте новину «Новий роман Люко Дашвар б'є рекорди продажів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі