понеділок, 11 липня 2011 18:25

Новий роман Люко Дашвар писала місяць

Новий роман Люко Дашвар писала місяць

Нову книгу "Макар" письменниця Люко Дашвар презентує на початку осені у Києві та на "Форумі видавців у Львові" 16-17 вересня. Вона стане першим романом трилогії "Биті Є" і розповідатиме про подальше життя хлопців з роману Люко Дашвар "Рай. центр". Другий і третій романи, як і нова книжка "Макар", будуть названі за іменами героїв "Макс" і "Гоцик".

Над першою частиною трилогії авторка працювала місяць і закінчила її на початку травня. Сюжет роману розгортається навколо однойменного героя - Макара.

"У нього є майже все: фірмовий одяг, машина, вечірки та інші принади заможного життя. Проте виявляється, що машина службова, живе він у чужій квартирі на гроші вже не молодої коханки, як і раніше, бідний і від того до вереску залежний. Йому лишається тільки продовжити пошуки відповіді на актуальне питання сучасного життя "Гроші чи любов?", - повідомив прес-агент письменниці.

20-тисячним накладом роман надрукує харківське видавництво "Клуб Сімейного Дозвілля".

"КСД" має велику поштову мережу розповсюдження. Я по-доброму їм заздрю, бо інші видавці мають менші наклади", - зазначив у коментарі Gazeta.ua директор видавництва "Фоліо" Олександр Красовицький.

"Новий роман Люко Дашвар я ще не читав. Але коли вона стала лауреатом "Коронації слова", я був у журі. Пам'ятаю, що книжка викликала багато суперечок. Дехто з журі нарікав: "чому це може навчити молоде покоління?" Українській літературі дуже довго бракувало масового автора. Дашвар займає цю нішу", - додав він.

Нагадаємо, перший роман Дашвар "Село не люди" став лауреатом премії конкурсу "Коронація слова-2007". Наступний роман "Молоко з кров'ю" став дипломантом "Коронації слова-2008" та переможцем конкурсу "Книжка року Бі-Бі-Сі-2008". Загальний наклад книжок письменниці складає вже понад 180 тисяч примірників.

Зараз ви читаєте новину «Новий роман Люко Дашвар писала місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі