вівторок, 23 травня 2017 15:02

Новий кліп "Океану Ельзи" набирає популярності у мережі

Новий кліп "Океану Ельзи" набирає популярності у мережі
"Океан Ельзи" опублікували кліп на пісню "Сонце". Фото: osvita.mediasapiens.ua

У мережі опублікували кліп на пісню "Сонце" гурту "Океан Ельзи". Композиція увійшла до альбому "Без меж". Режисер ролика - Віктор Придувалов.

За кілька годин відео зібрало понад 13 тис. переглядів на YouTube-каналі групи.

"Океан Ельзи" завершує концертний "Світовий тур 2016-2017" на підтримку цієї платівки. Спеціально для кліпу використали оновлену версію пісні "Сонце". Всеукраїнська радіопрем'єра композиції запланована на 25 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук майже наступає на п'яти Порошенкові - закрита соціологія Банкової

"Мої відео завжди основані на образах, які виникли як перші реакції під час прослуховування пісні. Коли почув "Сонце", водночас побачив дві картинки. Це головні герої, які стоять взявшись за руки на даху над вечірнім містом, та музиканти, які грають на тлі величезної зірки на ім'я Сонце. На цьому побудували сценарій", - розповідає Віктор Придувалов. Він автор таких кліпів гурту, як "Холодно", "Кішка", "Без бою" та "Все буде добре".

Зйомки ролика "Сонце" відбувалися у квітні в Києві під час невеликої перерви в гастрольному турі музикантів. У головних ролях знялись Анатолій Сачівко та Анастасія Шульга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З днем народження тебе, Славко" - президент привітав Вакарчука

У Києві на території заповідника "Софія Київська" просто неба відбулась презентація книги "Незалежність очима ТСН". Спеціальним гостем заходу став лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Він розповів, яким бачить майбутнє незалежної України.

Зараз ви читаєте новину «Новий кліп "Океану Ельзи" набирає популярності у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі