понеділок, 21 січня 2013 15:46

Новий фільм про бітників шокував глядачів "Санденсу" гомосексуальною еротикою
5

Кадр зі зйомок
Фото: Фото: kinogallery.com
Кадр зі зйомок
Кадр зі зйомок
Кадр зі зйомок
Кадр зі зйомок

Одним з найгучніших подій фестивалю незалежного кіно "Санденс", який стартував 17 січня в штаті Юта, стала прем'єра біографічної драми "Убий своїх коханих" (Kill Your Darlings).

Фільм розповідає про знаменитих представників покоління бітників. У ньому багато шокуючих і "незручних" моментів, але за свідченнями журналістів, публіку найбільше вразили відверті гомосексуальні сцени за участю Деніела Редкліффа, відомого по ролі Гаррі Поттера.

За сюжетом, долі трьох письменників-"бунтарів" - Вільяма Берроуза, Джека Керуака і Аллена Гінзберга, - сплітаються воєдино в 1944 році, після вбивства, скоєного їхнім приятелем Люсьєном Карром. Цим подіям присвячено автобіографічний роман Керуака і Берроуза "Зварили бегемотів у чанах", який побачив світ лише після смерті Карра, в 2008 році.

Приблизно тоді ж почалася робота над фільмом "Убий своїх коханих". Деніел Редкліфф був одним з перших акторів, що дали згоду на зйомки.

Роль Керуака дісталася Джеку Х'юстону (серіал "Підпільна імперія"), Берроуза зіграв Бен Фостер ("Механік"), Карра - Дейн ДеХаан ("Найп'яніший округ у світі"). Роль Девіда Каммерера, неврівноваженого хлопця-гомосексуаліста, який багато років переслідував Карра і загинув від його руки, виконав Майкл С. Холл (серіал "Декстер").

Незважаючи на шум у пресі, сам Редкліфф не вважає свою нову роль викликом суспільній моралі. Після прем'єри фільму на фестивалі "Санденс" він дав такий коментар MTV News: "Чому ці епізоди назвали "шокуючими"? Дуже дивно. Ми постійно бачимо гетеросексуальну еротику, та й гомосексуальну вже бачили. І чим перша так вже відрізняється від другої? Для мене ні в тих, ні в інших сценах немає нічого шокуючого".

Минулого року відбулася ще одна прем'єра за романом Керуака "На дорозі".

Зараз ви читаєте новину «Новий фільм про бітників шокував глядачів "Санденсу" гомосексуальною еротикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі