понеділок, 10 жовтня 2011 09:55

Новий альбом Бйорк буде інтерактивним

Новий альбом Бйорк буде інтерактивним

Новий мультимедійний альбом ісландської співачки Бйорк (Bjork) Biophilia вийде в продаж 10 жовтня, повідомляється на офіційному сайті співачки.

Biophilia - сьомий студійний альбомом, задуманий Бйорк на початку року як серія пісень, кожна з яких стане окремим додатком для iPad. Деякі з композицій доступні для скачування на порталі iTunes.

Всього до альбому увійшли 10 пісень, серед яких головний сингл - Сrystalline, що вийшов першим 28 червня. Альбом, релізом якого займається рекорд-лейбл One Little Indian не тільки мультимедійний, а й інтерактивний. Під час звучання деяких пісень, слухачі, повертаючи і керуючи планшетником, зможуть впливати на ритм та швидкість звучання пісень і музики.

Як повідомляється на сайті співачки, альбом мав вийти 27 вересня, але його реліз був припинений, тому що Бйорк вирішила внести низку змін в деякі з композицій.

Бажання зробити пісні "більш насиченими" з'явилося у Бйорк після виконання кількох композицій на концертах в рамках Манчестерського міжнародного фестивалю.

Пізніше на підтримку альбому співачка дасть серію концертів, але поки не ясно, де і коли.

Попередній альбом співачки - "Volta" - вийшов в 2007 році.

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом Бйорк буде інтерактивним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі