субота, 28 жовтня 2017 17:59

Невідомі фото Джона Леннона знайшли серед купи сміття

26 невідомих негативів із культовим виконавцем групи The Beatles Джоном Ленноном знайшли у смітті. Фото екс-соліста 30 років пролежало в купі непотребу.

Про це повідомляє ВВС

Знайшов негативи чоловік, який побажав залишитися невідомим, проте зазначив, що вони належали його покійному батькові. Лежали серед сміття, бо особливої цінності в них ніхто не бачив.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джон Леннон оплатив витрати на розлучення коханки

Зроблені були знімки 1970 року. Їх передали в Музей історії The Beatles у Ліверпулі. Експерт Даррен Джулієн зазначив, що вартість таких негативів може скласти близько 10 тисяч фунтів стерлінгів.

 

The Beatles — британський біт-рок-гурт, створений 1960 року в Ліверпулі. Один з найуспішніших, з комерційної точки зору, музичних гуртів в історії популярної музики. Кількість проданих платівок гурту перевищує один мільярд примірників, що є рекордом світової музичної індустрії. 15 альбомів гурту "Бітлз" очолювали хіт-паради Великої Британії — це більше, ніж у будь-якого іншого виконавця.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі фото Джона Леннона знайшли серед купи сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі