пʼятниця, 29 січня 2021 06:30

Netflix випустить аніме-серіали за мотивами "Лари Крофт" та "Кінг Конга"

Netflix випустить аніме-серіали за мотивами "Лари Крофт" та "Кінг Конга"
2018-го Лару Крофт зіграла оскароносна шведка Алісія Вікандер. Зйомки проходили в південоафриканському Кейптауні. Фото: Pinterest

На стрімінговому сервісі Netflix вийдуть анімаційні серіали по фільмах "Лара Крофт: розкрадачка гробниць" і "Кінг Конг".

В основу першого ляже серія ігр Tomb Raider, а саме трилогія, що завершилася 2018-го виходом Shadow of the Tomb Raider. В основу другого - фільм "Конг: Острів черепа".

Обидва мультсеріали розробить студія Legendary, яка створювала для Netflix фільм "Енола Холмс" і серіал "Загублені в космосі". Анімацію створить Powerhouse Animation.

Сценарист мультику "Лара Крофт" - Таша Хо, відповідальна за майбутній приквел "Відьмак: Походження крові". "Кінг Конгом" займеться Брайан Даффілд, який створив "Дивергент, глава 2: Інсургент".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Плюси" здались - розблокували відео Geek Journal з критикою "1+1"

Також цього тижня вийшов трейлер фільму "Годзілла проти Конга", який нещодавно назвали одним із найбільш очікуваних фільмів поточного року.

Останній фільм про Лару Крофт вийшов 2018-го. Тоді її втілила 29-річна оскароносна Алісія Вікандер. Як розповіла актриса в одному з інтерв'ю, її постійно переслідувало відчуття суперництва з Анджеліною Джолі, яка грала цю роль до неї. Алісія зізналася, що під час зйомок усіляко намагалася перевершити імениту голлівудську актрису.

Американський режисер Роберт Родріґес створить анімаційний серіал за мотивами фільму "Від заходу до світанку".

Зняв цю стрічку 1996-го за сценарієм Квентіна Тарантіно. Ролі виконували Тарантіно, Джордж Клуні, Гарві Кейтель та Сальма Гаєк.

Зараз ви читаєте новину «Netflix випустить аніме-серіали за мотивами "Лари Крофт" та "Кінг Конга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі