четвер, 22 березня 2018 16:41

Netflix прибере з відкритого доступу класику кіно

Netflix прибере з відкритого доступу класику кіно
Тім Робінс зіграв у "Втеча з Шоушенка" віце-президента банку, якого звинуватили у вбивстві дружини. Фото - kino-teatr.ua

Американська розважальна компанія Netflix з 1 по 27 квітня прибере з доступу користувачів 11 фільмів. Серед них стрічки, які зараховують до кінокласики. Про скорочення контенту оголосили на офіційному сайті.

Починаючи з 1 квітня глядачі Netflix більше не зможуть дивитися першу частину "Бетмена" Тіма Бертона, "Втечу з Шоушенка" Френка Дарабонта з Тімом Роббінсом у головній ролі. Вилучать також "Аполлон 13" з Томом Хенксом, "В гонитві за щастям" з Уіллом і Джейденом Смітами, антиутопію Марка Романека "Не відпускай мене", комедію "Круті віражі" Джона Туртертауба і "Гольф-клуб" з Біллом Мюрреєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розказали, які всесвітньо відомі комікси вийдуть цьогоріч українською мовою

З 15 квітня з каналу зникне романтична комедія з Емі Адамс "Як вийти заміж за 3 дні", а 21 квітня - "Престиж" Крістофера Нолана. 22 квітня закриють доступ до документалки Бенксі "Вихід через сувенірну лавку". А 27-го квітня приберуть мелодраму "Хоч раз в житті" з Кірою Найтлі.

Нещодавно компанія Netflix оголосила про готовність випустити реаліті-шоу The Push. У ньому людей підбурюватимуть скоїти вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Netflix прибере з відкритого доступу класику кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі