понеділок, 08 березня 2021 00:45

Netflix зніме свій найдорожчий проєкт

Netflix зніме свій найдорожчий проєкт
Режисери Джо та Ентоні Руссо знімуть для Netflix стрічку про шпигунів "Сіра людина". Головну роль втілить Кріс Еванс, який зіграв Капітана Америку для стрічок братів Руссо у кіновсесвіті Marvel. За їх словами, його персонаж кардинально відрізнятиметься від супергероя, стане "негідником, який вдягається в якесь божевільне лайно. Фото: Pinterest

Стрімінговий сервіс Netflix почав зйомки найдорожчого проєкту у своїй історії. Це фільм "Сіра людина" за шпигунським романом Марка Гріні. Матиме бюджет в понад $200 млн.

Агент ЦРУ переховується в Європі. Намагається захистити доньок, які не знають про його існування. За чоловіком полює його колишній напарник, за сюжетом.

Режисери - Джо та Ентоні Руссо. Зняли для кіновсесвіту коміксів Marvel дві останні частини "Месників" та фільми про Капітана Америку "Перший месник". Мали почати зйомки "Сірої людини" в 2014 році, тоді на головну роль погодився Бред Пітт. Автори хочуть почати нову франшизу, яка за своїми масштабами не буде поступатися "Джеймсу Бонду".

Головні ролі втілять Райан Гослінг та Кріс Еванс. Останній грав у фільмах Руссо Капітана Америку. За словами режисерів, його персонаж буде істотно відрізнятися від супергероя. Описали його як негідника, який вдягається в якесь божевільне лайно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єри тижня: Нова принцеса "Діснею" та співачка з аутизмом

Також зніматимуться Ана де Армас, Біллі Боб Торнтон, Джессіка Хенвік, Вагнер Моура, Елфрі Вудард, Дхануша, Джулія Баттерс. Нещодавно стало відомо, що до касту приєднався зірка серіалу "Бріджертони" Реге Пейдж. Серіал став рекордсменом на платформі за переглядами.

Стрімінговий сервіс Netflix купив права на адаптацію роману Еріха Марії Ремарка "На Західному фронті без змін". Зйомки розпочнуть в березні 2021-го. Може стати одним з найдорожчих проєктів, які знімали в Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Netflix зніме свій найдорожчий проєкт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі