Ексклюзиви
пʼятниця, 08 грудня 2017 20:33

"Не віриться, що це кіно про нас" - Анастасія Приходько про "Кіборгів"

Автор: Назарій Мазилюк
 

Українська співачка Анастасія Приходько вважає повнометражний фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва "Кіборги" реалістичним відтворенням новітньої української історії. Стрічка про захисників Донецького аеропорту вийшла на великі екрани вчора, 7 грудня. Співачка подивилася фільм під час великої прем'єри 6 грудня у столичному кінотеатрі "Планета кіно".

- Мені не віриться, що це кіно про нас. Коли дивилася, я не могла зрозуміти до останнього, що це наша історія, що це все ми пережили і переживаємо. Дивлюся і пригадую, як хлопці боронили ДАП, як ми дивилися новини, як майорів наш прапор. Ми дійсно починаємо закладати фундамент для побудови нашої історії. Це історія, яку ми будемо потім розповідати дітям і онукам, - зазначила Анастасія. - Я стовідсотково впевнена, що наш день перемоги настане, бо ми кожної хвилини ближче до цієї перемоги.

Читайте також: 5 причин подивитися "Кіборгів" назвав режисер Ахтем Сеітаблаєв

5 грн із кожного квитка на фільм "Кіборги" підуть на допомогу родинам загиблих бійців АТО.

Зараз ви читаєте новину «"Не віриться, що це кіно про нас" - Анастасія Приходько про "Кіборгів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі