понеділок, 03 вересня 2012 19:26

Названо переможця кінофестивалю YouTube

Названо переможця кінофестивалю YouTube

Стрічка іспанця Девіда Вікторі "Вина" ("The Guilt") була визнана кращим фільмом організованого порталом YouTube кінофестивалю "Твоє кіно" (Your Film Festival). Про це повідомляється на сайті The Wrap.

Фестиваль "Твоє кіно" проводився за підтримки створеної Тоні і Рідлі Скотт компанії Scott Free Productions. Взяти участь у заході могли всі охочі. Для цього було необхідно в період з 2 лютого по 31 березня 2012 відправити на розгляд власну короткометражку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лені Кравітц не приїде до Києва через кіно

У результаті журі склало десятку фіналістів, до якої увійшли стрічки із США, Австралії, Бразилії, Болівії, Португалії, Великобританії, Лівану, Іспанії та Єгипту.

Переможець був названий в неділю, 2 вересня, на Венеціанському кінофестивалі. Ім'я лауреата оголосив актор Майкл Фассбендер. Вікторі отримав грошовий приз у розмірі 500 тисяч доларів США. Кінематографіст витратить цю суму на свій наступний проект. Продюсерами нової стрічки Вікторі стануть Фассбендер і Рідлі Скотт.

Зараз ви читаєте новину «Названо переможця кінофестивалю YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі