Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2017 15:36

Назвали найбільших порушників квот україномовних пісень на радіо 2017 року

Назвали найбільших порушників квот україномовних пісень на радіо 2017 року
Зафіксували 17 порушень квот україномовних пісень на радіо в 2017 році. Фото - lviv1256.com

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зафіксувала 17 порушень квот україномовних пісень на радіо 2017 року. Про це на прес-конференції заявив голова Нацради Юрій Артеменко.
Штрафи за порушення квот пісень українською мовою отримали 4 великі радіостанції.
"Це Kiss FM, "Шансон", "Ера ФМ", і "Люкс ФМ". Найбільший штраф отримала "Ера ФМ" - 317 тисяч гривень", - сказав Артеменко.

З 07:00 до 14:00 частина їхнього україномовного ефіру становила 23% замість належних 25%.

Тоді представник телерадіокомпанії, юрисконсульт Олег Пилипенко пояснив, що до цього могла призвести кібератака вірусу Petya A - з ладу вийшла комп'ютерна система, у тому числі сервер звукової бази даних і архівний сервер із радіопередачами разом з електронною сіткою мовлення радіостанції.
Розмір штрафів для мовників становив: УК "Телебачення і радіомовлення "Ютар" (Kiss FM) – 215, 6 тис. грн, ТОВ "Телерадіокомпанія "Шансон" – 125, 7 тис. грн, ТОВ Незалежної ТРК "Ірта" – 25, 9 тис. грн. Штраф "Люкс ФМ" склав 50,5 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маємо вирватися з "русского мира"

Дівоче тріо Рanivalkova, до складу якого входять Іра Кульшенко, Іра Лузіна і Даша Пугачова закінчить тур Україною концертом в київській Малій Опері 9 грудня. Дівчата розповіли про те, якою має бути якісна пісня і славу після Євробачення.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільших порушників квот україномовних пісень на радіо 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі