вівторок, 03 серпня 2021 13:17

Назвали дату прем'єри найдорожчого серіалу в історії

Компанія Amazon Studios випустить серіал за мотивами культової трилогії "Володар перснів" англійського письменника Джона Толкіна 2 вересня 2022 року.

Зйомки першого сезону серіалу в Новій Зеландії завершили 2 серпня. Перша серія буде доступною одночасно у 240 країнах по всьому світу, повідомили на сайті студії.

Нові епізоди виходитимуть щотижня. Події серіалу відбуватимуться до сюжетів у книжках та фільмах як "Гоббіта", так і "Володаря перснів", тобто це приквел. Персонажі протистоятимуть відродженню зла в Середзем'ї. Ролі зіграють актори Роберт Арамайо і Джозеф Моул, які знімалися в "Грі престолів". Молоду Галадріель зіграє Морфідд Кларк.

Перший кадр із серіалу вже опублікували у Twitter.

Автор: twitter.com/LOTRonPrime
  На сторінці серіалу в Twitter опублікували перший кадр пілоту
На сторінці серіалу в Twitter опублікували перший кадр пілоту

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Володар перснів" вперше вийде з малюнками Толкіна

Один сезон серіалу "Володар перснів" коштував компанії Amazon рекордні $465 млн. Для порівняння: сезон "Гри престолів" обходився HBO у приблизно $100 млн. Вартість за серію починалася від $6 млн за перший сезон, зрештою зросла до близько $15 млн за серію у восьмому сезоні. Перші екранізації книг Толкіна "Володар перснів" від режисера Пітера Джексона виходили у 2001-2003 роках. Загальний бюджет кінотрилогії становив $281 млн.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дату прем'єри найдорожчого серіалу в історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі