неділя, 29 квітня 2018 21:45

Назвали 7 найочікуваніших серіалів травня
7

Українські кінооглядачі визначили добірку найбільш очікуваних серіалів, які вийдуть в травні.

Перелік із 7 картин опублікували на bit.ua.

"Так близько", США

Історія про приятелів Кейт і Майкла, які погано чують. Майкл тільки-но втратив серйозні відносини. Кейт обвінчалася, але боїться зізнатися в цьому, бо Майкл важко переживає свій розрив. Головним героям доводиться підтримувати один одного в метушливому світі Лос-Анджелеса і переживати спільні втрати і придбання.

Автор: bit.ua
  Німецький серіал "Так близько"
Німецький серіал "Так близько"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У меню з "Титаніка" було перше, друге і груші: кіношні речі, які продали з аукціону

"Солодка гіркота", США

Двадцятидвохрічна Тесс переїжджає в Нью-Йорк, знімає кімнату в Вільямсбурзі. Влаштовується працювати офіціанткою в престижний ресторан і занурюється в світ веселощів і алкоголю, сексу і наркотиків. Паралельна лінія сюжету - стосунки Тесс із сетрою. Молоді жінки мають дізнатись, хто насправді їхня мати.

Автор: bit.ua
  Американський серыал "Солодка гыркота"
Американський серыал "Солодка гыркота"

"Кобра Кай", США

Джонні Лоуренс - в минулому хуліган і невдаха, який переживає моральну кризу. Вирішує повернутися до нормального життя завдяки відновленню школи карате "Кобра Кай". За допомогою карате головні герої намагаються позбутися від демонів минулого і проблем сьогодення.

Автор: bit.ua
  Американський "Кобра Кай"
Американський "Кобра Кай"

"Дощ", Данія-США

Кілька років тому вірус знищив все людство, крім брата і сестри, які ховалися в спеціальному бункері. Сподіваючись на те, що їх батько вижив, вирішують вибратися на поверхню і розшукати його. Знаходять його записну книжку, де описані вірус і небезпеки нового світу.

Автор: bit.ua
  Серіал "Дощ", Данія-США
Серіал "Дощ", Данія-США

"Страж диявола", Мексика

Історія про журналіста на прізвисько Свиня, який полює на "гарячі історії". Незабаром його увагу привертає Віолетта, дівчина з повною сумкою грошей.

Автор: bit.ua
  Картина "Страж диявола"
Картина "Страж диявола"

"Патрік Мелроуз", Велика Британія

У центрі сюжету Патрік Мелроуз - плейбой, аристократ і алкоголік. З дитинства йому доводилося терпіти жорстоке поводження батька, мати закривала очі на те, що відбувається. У дорослому віці Патрік знаходить в собі сили подолати залежності, створити родину й стати батьком.

Автор: bit.ua
  Британський серіал "Патрік Мелроуз"
Британський серіал "Патрік Мелроуз"

"Пікнік біля висячої скелі", Австралія

Костюмована драма з елементами детектива. Екранізація однойменної повісті Джоан Ліндсі. Історія трьох школярок і їх вчительки, які безслідно зникають в День святого Валентина у 1900 році.

Американський режисер Квентін Тарантіно розповів подробиці нової стрічки "Одного разу в Голлівуді". Під час прес-конференції у Лас-Вегасі Тарантіно запевнив, що з-поміж усіх його робіт новий фільм найбільше нагадуватиме культову стрічку "Кримінальне чтиво" 1994 року. "Дія фільму "Одного разу в Голлівуді" відбувається 1969-го в розпал культури хіпі та народження нового Голлівуду. Зараз ми робимо все, щоб Лос-Анжелес - вулиця за вулицею - перетворився на Голлівуд 1969 року", - розповів Тарантіно.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 7 найочікуваніших серіалів травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі