Ексклюзиви
понеділок, 19 лютого 2018 12:36

Naviband записали кавер на українську пісню

Naviband записали кавер на українську пісню
Група Naviband підготували кавер на пісню THE HARDKISS "Журавлі" Фото: Belsat.eu

Білоруська група Naviband підготували кавер на пісню THE HARDKISS "Журавлі". Відео розмістили на власному YouTube-каналі.

Пісню записали з приводу відвідин України. Гурт дасть концерти 22 лютого у Києві та 25-го у Львові. Виступи - частина туру на підтримку нового альбому "Адной Дарогай".

"Відразу ж після участі в конкурсі Євробачення ми всією групою усамітнилися на хуторі в 300 кілометрів від Мінська, де і була написана більша частина цього альбому - ми просто виставляли інструменти прямо посеред поля і репетирували. Записаний альбом був на студії звукорежисера груп BRUTTO і Ляпіс-98 Андрія Бобрівка. "Адной Дарогай" - живий, натуральний, світлий і дуже щирий альбом, просочений любов'ю до рідної мови, рідної землі, музики, життя і, звичайно ж, одне до одного", - каже учасник гурту Артем Лук'яненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення: визначилися переможці другого півфіналу

Дует Naviband підкорив Україну однією піснею "Гістория Майга жицця", яку представили під час Євробачення-2017 в Києві. Саме ця пісня отримала від українського журі максимальний бал.

У Києві вперше виступить епатажна група з Південно-Африканської Республіки Die Antwoord.

Зараз ви читаєте новину «Naviband записали кавер на українську пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі