понеділок, 29 липня 2013 09:20

Найвідоміше графіті Бенксі виріжуть зі стіни магазину і продадуть на аукціоні

Найвідоміше графіті Бенксі виріжуть зі стіни магазину і продадуть на аукціоні

У Лондоні почалися роботи з демонтажу відомого графіті вуличного художника Бенксі, на якому зображені діти, які граються, повідомляє BBC News. Після демонтажу та реставрації графіті буде виставлено на благодійний аукціон.

Графіті нанесено на стіну магазину на перетині вулиць Тотнем Хай Роуд і Філіп Лейн в 2009 році. На ньому зображені хлопчик і дівчинка, руки яких тягнуться до таблички з написом "No Ball Games" ("Ігри з м'ячем заборонені"). Рішення про демонтаж графіті було прийнято через його незадовільний стан. Малюнок постраждав від будівельних робіт, також його намагався в 2012 році зіпсувати інший вуличний художник Кінг Роббо, наголошується на сайті SourceWire.

Після відновлення графіті буде передано благодійній організації Step by Step, яка займається допомогою дітям-інвалідам. Аукціон з продажу малюнка відбудеться в 2014 році.

Бенксі є одним з найвідоміших вуличних художників Лондона. Його роботи неодноразово демонтувались зі стін і продавалися на аукціонах. Граффіті "No Ball Games" є однією з найвідоміших його робіт.

Зараз ви читаєте новину «Найвідоміше графіті Бенксі виріжуть зі стіни магазину і продадуть на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі