четвер, 10 листопада 2011 18:40

На відкритті книжкової виставки Руслана Писанка смажила сало
25

Фото: Фото: Євгеній Колесник

Сьогодні у столичному експоцентрі "Спортивний" відкрилася 14-а виставка "Медвін: Книжковий світ". На ній свою продукцію представляють більше двох сотень видавництв. Свої книги представляють 10 російських та одне турецьке видавництво.

Виставку починають з презентації книги "Секрети краси" київської актриси Ольги Сумської.

"Кожна жінка має бути красивою. Для цього потрібно завжди приділяти собі увагу. У своїй книзі я ділюся народними порадами, як зберегти те, що дано природою і Богом. Всі рецепти особисто були перевірені", - сказала актриса на презентації.

Книга вийшла у столичному видавництві "Ранок". На виставці її продавали по 100 грн.

"Написала її за рік. На позаминулий день народження чоловік подарував мені айпод. Він став у пригоді, коли писала цю книгу. Могла швидко записувати нові думки, які приходили в голову. Редакторів попросила не змінювати в тексті жодного слова чи звороту. Не хотіла. Щоб міняли мій говір",  - додала Ольга Сумська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На книжковій виставці презентують кулінарні рецепти від Руслани Писанки

На відкриття прийшли колишня модель Влада Прокаєва, фантаст Сергій Дяченко, письменниця Лада Лузіна, видавці Віталій і Дмитро Капранови.

Одразу після офіційної церемонії актриса Руслана Писанка почала готувати сало "Цілком таємно" зі своєї кулінарної книжки "Кулинарные соблазны от Киевской Руси". Вона підсмажила на сковорідці сало і зварила вареники. Ними частувала відвідувачів виставки.

Коли Писанка смажила шкварки, до неї піднялася Сумська і подарувала свою книгу.

"Тепер я буду знати, як гарно виглядати", - сказала Писанка.

За годину після відкриття найбільше відвідувачів було біля стенду харківського видавництво "Клуб сімейного дозвілля". Найкраще купували книжки Василя Шкляра "Залишенець" та "Макар" Люко Дашвар.

Зараз ви читаєте новину «На відкритті книжкової виставки Руслана Писанка смажила сало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі