Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2012 11:39

На нову пісню Kozak System надихнув роман Шкляра

Автор: Фото: facebook.com/IrenaKarpa
  Кадр з кліпу "Твоя порядність"
Кадр з кліпу "Твоя порядність"

Український рок-гурт Kozak System завершив зйомки свого другого кліпу на пісню "Твоя порядність".

Головні ролі виконали актор Остап Ступка та лідерка гурту Qarpa, письменниця Ірена Карпа. Слова до пісні написав поет Дмитро Лазуткін.

"У кожного митця є багато друзів творчих професій. І з Іреною, і з Остапом ми часто перетинаємося під час різних мистецьких заходів, презентацій, концертів. Тому, те, що вони з'явилися у нашому кліпі — зовсім не дивина. Обоє – мають неймовірні акторські таланти. Ірена цього разу перевтілилась у дівчину, яка з усіх сил прагне приховати свою справжню природу. Остапу ж – дісталась роль хлопця, якого водять навколо пальця. До слова, з ним було неймовірно комфортно працювати. Попри те, що він народний артист України, син великого Богдана Ступки, на зйомках продемонстрував, що є справжнім професіоналом своєї справи. Був настільки м'яким та коректним, що ми часто забували хто з нами поруч", - розповів фронтмен гурту Іван Леньо.

Режисером та автором ідеї кліпу став Тарас Дронь. До написання сценарію залучили і Ірену Карпу. За сюжетом - закоханий Остап Ступка навіть не здогадується, якою насправді є його обраниця. Щиро вважає дівчину милою та дуже скромною. Глядачі ж бачать її з зовсім іншого боку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпі сумно бачити людей, які "дрочать" на ковбасу, Пугачову і радянську риторику

"Цей образ ми створювали спеціально під Ірену. Вона - дуже цікава, оригінальна та творча людина. Аби виконати роль дівчини, що розповідає хлопцеві, яка вона правильна та порядна, а за спиною має декількох коханців, їй не треба було закінчувати театральних університетів. Вона зіграла цю роль феноменально. В першу чергу, завдяки природному акторському хисту та глибокому розумінню людської натури. Ми ж, музиканти, виступили у незвичному для себе амплуа. Зазвичай граємо серйозний чоловічий рок, тут же – виконуємо ролі таких собі весільних музикантів. Ми приходимо разом із героєм-любовником, аби заграли для його коханої дівчини. За задумом, щоб показати, скільки у головної героїні коханців, режисер хотів сховати нас, музикантів, у шафи. Щоб, коли вона проходила повз, - ми з них, як у кіно, "випадали". Але в будинку не знайшлося жодної шафи, в яку би повноцінно помістилися музиканти Kozak System. Тому, сюжет в процесі зйомок трішки змінили", - зазначив Іван Леньо й розповів про плани гурту на найближчий час.

"Випустимо цей кліп і тижні за 2 розпочнемо роботу над новим. Цього разу – на пісню під назвою "Залишенець". Вона народилась під враженням від нашумілого роману Василя Шкляра. Слова ж до неї написав один наш дуже хороших товариш. Щоправда, ім'я його настільки відоме, що озвучити ми його просто не можемо. Назвемо його просто - V. L.".

Зараз ви читаєте новину «На нову пісню Kozak System надихнув роман Шкляра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі