Ексклюзиви
пʼятниця, 26 березня 2021 00:45

На Netflix з'явився серіал українською

На Netflix з'явився серіал українською
Елліот Пейдж грає головну роль у серіалі на Netflix "Академія Амбрелла". Її персонажа звати Номер Сім. Переконана, що у неї немає надприродних здібностей, окрім таланту до гри на скрипці. Насправді вона наймогутніша і небезпечна зі своїх братів і сестер. Під впливом емоцій здатна перетворювати звукові хвилі в руйнівну енергію, за сюжетом. Фото: Pinterest

Один з найпопулярніших серіалів Netflix "Академія Амбрелла" дублювали українською. Поки що лише перший сезон.

"Академія Амбрелла" — супергеройський серіал за мотивами однойменного коміксу Джерарда Вея для DC.

1 жовтня 1989 року на світ одночасно з'являються 43 дитини в жінок, у яких не було жодних ознак вагітності. Мільярдер Сер Реджинальд Гарґрівс усиновлює сімох із цих дітей та створює "Академію Амбрелла". Коли стають підлітками, виявляють в собі надздібності та починають боротися зі злочинністю, за сюжетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова супергероїня Marvel буде глухою

Зараз тривають зйомки третього сезону в Торонто, вихід очікується на початку 2022-го.

Дубляж виконують українські студії Postmodern Postproduction і "Так Треба Продакшн". У вересні 2020-го стали офіційними партнерами Netflix. Співпраця відбувається в рамках програми Netflix Post Partner Program, яка передбачає партнерство із закордонними студіями для адаптації контенту.

Першою стрічкою на Netflix з українським дубляжем став повнометражний мультфільм "Губка Боб: Втеча Губки". Згодом вийшов американський науково-фантастичний фільм Outside the Wire. Події частково відбуваються на території України, згадується російсько-українська війна. Можна було помітити вивіски українською та написи граффіті Слава Україні.

Зараз ви читаєте новину «На Netflix з'явився серіал українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі