середа, 24 березня 2021 19:44

Нова супергероїня Marvel буде глухою

Серіал "Соколине око" може отримати спін-оф про супергероїню Ехо.

Ехо, або Мая Лопес - це глуха супергероїня з корінного населення Америки, яка вміє ідеально копіювати рухи або стиль бою. Так, спостерігаючи за іншими, дівчині вдалося опанувати гру на піаніно, стати майстром бойових мистецтв, акробаткою та балериною. Втім, втрата слуху впливає на спосіб життя супергероїні. Вона читає мову по губах, тому в темряві стає безпорадною.

У серіалі "Соколине око" її роль дісталася дебютантці Алакві Кокс. Сценаристами і продюсерами виступлять Етан Коен та Емілі Коен, які працювали над "Люди в чорному 3".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Disney перенесла прем'єри "Чорної вдови" та низки очікуваних фільмів

До пандемії продюсери розраховували випустити всі вісім серій "Соколиного Ока" в 2021 році. На цю мить точної дати прем'єри немає. Зйомки стартували наприкінці 2020 року. До ролі Соколиного ока повернеться Джеремі Реннер. Він же грав роль Клінта Бартона, справжнє ім'я супергероя, у фільмах про "Месників". У шоу також з'являться Віра Фарміга та Флоренс П'ю. У режисерських кріслах - дует Берт і Берті, Ріс Томас. Деталі сюжету не розголошуються.

Зараз ви читаєте новину «Нова супергероїня Marvel буде глухою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі