пʼятниця, 20 вересня 2013 12:46

На "Молодості" покажуть незвичний фільм про відскановану акторку, яка обрала життя в мультфільмі

На "Молодості" покажуть незвичний фільм про відскановану акторку, яка обрала життя в мультфільмі

Організатори кінофестивалю "Молодість" оголосили хто змагатиметься в основному міжнародному конкурсі та які спецпокази підготували цього року для глядачів. У список потрапили фільми провідних європейських кінофестивалів.

За головний приз фестивалю змагатиметься мексиканська драма "Золота клітка" Дієго Кемада-Дієс про подорож трьох підлітків до США у пошуках кращого життя. "Вага слонів" Деніела Боргмана також про дітей. 11-річний Адріан надзвичайно вразливий хлопчик, але знайомство з новими сусідами - маленькими братом та сестрою змінюють його сприйняття світу. "Торе танцює" Катрін Геббе про юнака з християнського панк-руху "Фріки Ісуса". Також до п'ятірки конкурсантів потрапила сінгапурська картина "Іло Іло" режисера Ентоні Чена і австрійська стрічка "Божа роса" Катаріни Мюкштайн.

У традиційній для "Молодості" програмі "Фестиваль фестивалів" покажуть фільми "Товстий зошит", "Історія моєї смерті", "Поза дитини", "По розірваному колу", "Елі", а також "Мій пес Кіллер" та "Піднебесна". Окремою буде програма ретро-показів "Століття" і кілька спеціальних подій, серед яких непростий документальний фільм Юрія Речинського "Хворісукалюди" про бездомних підлітків, які живуть у підвалі одеського будинку та двох окремих героїв з цього підвалу, що побороли наркоманське дитинство та вийшли в доросле життя.

А закриє фестиваль незвичний фільм за фантастичним романом Станіслава Лема. Головну рооль у напіванімаціній роботі Арі Фольмана "Конгрес" виконала Робін Райт. У стрічці вона грає саму себе. За сюжетом, акторці пропонують продати власну кіноідентичність і отримати натомість вічну молодість для своїх кінодвійників. Акторка погоджується і підписує контракт на 20 років.


43-й Київський МКФ "Молодість" відбудеться 19-27 жовтня 2013 року. Фестивальним центром як завжди є кінотеатр "Київ". Також покази фільмів, майстер-класи та інші події відбуватимуться у кінотеатрах "Жовтень", "Кінопанорама", а також культурно-освітньому центрі "Майстер Клас".

Зараз ви читаєте новину «На "Молодості" покажуть незвичний фільм про відскановану акторку, яка обрала життя в мультфільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі