Ексклюзиви
вівторок, 28 червня 2011 22:08

На "Країні мрій" показали одяг, в якому ходить сім'я Ющенка
23

Фото: Фото: Тарас Подолян

Вихідними у Києві пройшов міжнародний етнофестиваль "Країна мрій". Ініціатором заходу є співак Олег Скрипка. Проводить його вже восьмий рік поспіль.

Впродовж двох днів безупинно йшов дощ, тому деякі заходи перенесли у музей Гончара, який знаходиться неподалік місця проведення дійства - "Співочого поля". Серед них - показ колекцій українського етнічного та старовинного одягу, який на фестивалі проводять вперше.

Молоді українські дизайнери, які працюють в стилі "Етно", під музику чернівецького етно-джазового гурту "Самата", показали одяг, оздоблений вишивкою, гаптуванням з українськими мотивами.

Свої колекції показали Зінаїда Ліхачова, Наталія Міщенко, Олена Сереброва, Олеся Теліженко, Роксолана Богуцька, Руслана та Яна Заугольнікови, Ярина Жук та інші.

"Я представила колекцію "Таткова витинанка". На її створення мене надихнув тато, який  все своє життя займався мистецтвом витинанки — вирізання малюнків з паперу. Цю колекцію створила 2 роки тому. Працювала над нею 3 місяці. Окрім витинанки, часто використовую вишивку. Є дві лінії мого одягу — 1-ша, ексклюзивна, яку бачите на показах та 2-га, дешевша. 1-ша коштує починаючи з тисячі гривень і вище, 2-га: від 500 грн до 2 тисяч", - розповіла Теліженко й додала, що їй дуже подобається стиль Юлії Тимошенко.

"Але це не значить, що я підтримую її політичні погляди. Кажуть, що інколи вона занадто відверто вдягнена. Можливо, в цьому є доля правди, але на неї завжди приємно дивитися. Більшість українських зірок не купують речі, а беруть їх на прокат. Скільки суконь у мене брала Катерина Осадча й просто убивала. Після одного випадку ми з нею перестали розмовляти. Вона просто робить вигляд, що мене немає. Шила на замовлення вбрання для Ніни Матвієнко та її доньки Антоніни, практично весь свій гардероб у мене замовила співачка Россава, також вдягаю гурт "Гайдамаки". Катерина Ющенко замовляла вбрання для всієї сім'ї. Вона дуже порядна, інші Ющенки — трошки розбалувані", - додала Теліженко.

Подивитись етно-показ прийшов Олег Скрипка з дружиною та маленькою донькою.

Зараз ви читаєте новину «На "Країні мрій" показали одяг, в якому ходить сім'я Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі