Ексклюзиви
вівторок, 13 жовтня 2015 18:28

На концерті в Києві "Піккардійська Терція" представить кілька пісенних прем'єр

На концерті в Києві "Піккардійська Терція" представить кілька пісенних прем'єр

31 жовтня у Києві відбудеться великий сольний концерт вокальної формації "Піккардійська Терція". Виступ пройде у Жовтневому палаці (МЦКМ). Початок – о 19:00.

За останній рік львівський акапельний чоловічий гурт "Піккардійська Терція" встиг втретє за рік (2014-2015 рр.) побувати із концертним туром у містах сходу та півдня України, а також багато гастролював Західною, Центральною і Північною Україною. Оксамитове багатоголосся "піккардійців" звучало у 2015-му і за кордоном, зокрема в Канаді, у Польщі та Чехії.

На концерті 31 жовтня "піккардійці" порадують меломанів не тільки хітами "Старенький трамвай", "Берег ріки", "Нехай…", а й представлять кілька прем'єр.

- Виконаємо стрілецьку пісню "Коли ви вмирали" на музику Михайла Гайворонського і слова Михайла Кураха, - розповідає художній керівник "Піккардійської Терції" Володимир Якимець. - Цією піснею ми хотіли б віддати шану усім героям, які поклали своє життя за волю, за долю України у різні часи становлення нашої держави. Уперше у Києві прозвучить композиція "Подай рученьку" Богдана Весоловського, яка з'явилася у нашому репертуарі лише кілька місяців тому - до 100-річчя цього відомого українського композитора.

Згадаємо також нашого колегу і друга Андрія Кузьменка, виконавши його маловідому пісню "Шукав свій дім" ("Зима"). Прозвучить на концерті у Києві і пісня "Запроси мене у сни" Володимира Івасюка, яка увійде у наш наступний альбом. Загалом 31 жовтня у Жовтневому палаці представимо усе різноманіття нашого музичного матеріалу - як у піснях, так і в їхньому виконанні. Буде і класична акапельна "Терція", і душевно-фольклорна, а на десерт готуємо найдрайвовіші та найефектніші композиції, які виконаємо разом із барабанщиком Ігорем Леськом".

Зараз ви читаєте новину «На концерті в Києві "Піккардійська Терція" представить кілька пісенних прем'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі