вівторок, 26 березня 2013 11:23

На концерті "Бумбокс" продаватимуть їхню першу вінілову платівку

На концерті "Бумбокс" продаватимуть їхню першу вінілову платівку
Запис пісні "Дитина". Фото: aleks.com.ua

"Бумбокс", який за майже 10 років активної діяльності, чесно заслужив звання культового українського гурту, не перестає радувати своїх прихильників. Послухати хлопців наживо матимуть нагоду вже цієї суботи, 30-го березня, у київській Stereo Plaza. На присутніх чекатиме ще один подарунок.

"30 березня в місті Київ, в клубі під назвою "Stereo Plaza" відбудеться презентація першого в історії гурту "Бумбокс" вінілового альбому. Ми 9 років йшли до цього. Це для нас подія і ми не тільки видамо ці 500 екземплярів і ви зможете їх придбати, але вони всі пронумеровані і підписані. Цим концертом група фактично закриє період, який називається середній вік. Якщо буде час, натхнення і бажання – ласкаво просимо, приходьте", - зазначив вокаліст гурту і автор пісень Андрій Хливнюк у своєму відео- зверненні до шанувальників.

Під час концерту пролунає одна з нових пісень гурту – "Маленька дитина". Кліп на яку – дуже вишуканий, дорослий хлопці презентували зовсім недавно.

"Це прозвучить дивно, але складнішого монтажу, ніж з відео "Дитина", у мене ще не було. Виявилося, що бити автомобілі і влаштовувати вечірки в п'ятизіркових готелях набагато простіше, ніж показати, нехай навіть у жартівливій формі, внутрішній світ музикантів. З боку все виглядає просто - музиканти гурту Бумбокс беруть в руки інструменти і... і ось тут починаються труднощі. Це репетиція? Вони грають? Розмовляють? Жартують? З глядачем? Між собою? Шість разів я перемонтував кліп і шість разів результат мене не влаштовував. На сьомий раз, мені вдалося, як мені здається, домогтися відчуття інтимності, зробити з цього музичного відео пропуск у внутрішній світ Бумбокс-family", - розповів режисер кліпу Володимир Лерт.

Зараз ви читаєте новину «На концерті "Бумбокс" продаватимуть їхню першу вінілову платівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі