понеділок, 08 жовтня 2012 21:56

На "Книжковому Арсеналі" Дереш зізнався, що хоче написати дитяче фентезі
7

Фото: Фото: Олександр Заклецький

У рамках фестивалю "Книжковий Арсенал" , який проходив у Києві із 4-го по 7-ме жовтня відбулися три зустрічі-діалоги українських письменників.

Заходи називалися як "Обмін речовин", їх могли відвідувати всі, хто забажає. Зокрема, відбулися діалоги Юрія Андруховича і Тараса Прохаська, Любка Дереша та Юрія Іздрика, Сергія Жадана та Ірени Карпи.

"Мені цікаво, за що ти там жив, у Єгипті?", - запитав Юрій Іздрик колегу Дереша.

"Хоча я й бухгалтер, ніколи точно не знаю, звідки у мене беруться гроші. Вони якось природно з'являються, без потуг", - відповів Любко.

"Так це і є геніальний бухгалтер, коли не знає, звідки у нього гроші беруться, - пожартував Іздрик. - Мені цікаво просто, якби я туди поїхав, як би зміг заробляти там на життя".

"Ти б міг працювати фалафельником. Або при готелях крутити косяки, там штиль, умови ідеальні якраз, не здуватиме робочий матеріал".

Також під час діалогу Дереш розповів, над чим зараз працює: "Закінчую збірку оповідань. Ніколи не писав їх у такій кількості, після романів це виявилось хорошим, свіжим заняттям. Назву ще не наважуюсь сам для себе озвучувати. Потрібно ще декілька оповідань, щоб визначитися. Також хочу написати книгу для дітей, фентезі".

Зараз ви читаєте новину «На "Книжковому Арсеналі" Дереш зізнався, що хоче написати дитяче фентезі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі