пʼятниця, 26 квітня 2013 16:03

"Ми так часто пересікаємось на концертах, що ні мене особливо не слухає, ні я його" - Кузьма про пісні ТІКу

"Ми так часто пересікаємось на концертах, що ні мене особливо не слухає, ні я його" - Кузьма про пісні ТІКу
Фото: ru.tsn.ua

Музикант Андрій Кузьменко, більш відомий як Кузьма Скрябін, слухає пісні Ірини Білик, як одну з небагатьох українських співачок.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Найбільше сентиментально близькі її ті українські пісні 90-их. Але її альбом "Любов-яд" то взагалі. Це як у Земфіри є її мега-перший альбом, так само в Іри "Любов-яд". І що парадоксально, що він вийшов на 15-ий чи 20-ий рік існування її як співачки. І перекрив все її попереднє. От Віктора Бронюка, з яким вона співала в турі так, щоб фанатично слухати, то ні. Але ми настільки часто пересікаємось з ним на концертах, що я думаю, що він ні мене особливо не слухає, ні я його. Багато в нас з ним було спільних виступів. З 50 певно. То я вже і їх програму всю знаю і вони нашу", - зазначає Кузьма.

В машині в артиста багато музики.

"Маса всього. Обов'язково має бути щось зі старого з 80-их років. На разі то є альбом із найліпшими вокалістами тих часів. Обов'язково має бути щось нове. Зараз в мене є такий чувак з Норвегії Джонатан Йохансон. Ніхто його в нас не знає і шкода. Співає по-норвезьки, но музика чудо. Мелодійна сучасна, просто незабутня. Ну, і постійно слідкую за новинками, їжджу на концерти. Недавно був на The Killers в Копенганені, а завтра на Пінк у Франкфурт", - відзначив музикант.

Зараз ви читаєте новину «"Ми так часто пересікаємось на концертах, що ні мене особливо не слухає, ні я його" - Кузьма про пісні ТІКу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі