четвер, 03 травня 2012 10:41

Музиканти Queen не "воскрешатимуть" Фредді Меркьюрі

Музиканти Queen не "воскрешатимуть" Фредді Меркьюрі

Учасники групи  не стануть виступати на концертах з голограмою свого покійного вокаліста Фредді Меркьюрі. Про це в інтерв'ю журналу Rolling Stone заявив барабанщик колективу Роджер Тейлор.

Ідеї "воскресіння" зірок минулого стали активно обговорюватися в музичному середовищі після того, як у квітні на американському фестивалі Coachella в ході виступу Dr. Dre і Снуп Догга глядачам була представлена ??голограма репера Тупака Шакура. Він був убитий в 1996 році.

Голографічне зображення музиканта, створене компанією Digital Domain Media Group Inc., виконало разом з його живими колегами дві композиції. Успіх акції миттєво породив серед меломанів суперечки щодо того, кого ще з померлих артистів слід воскресити у вигляді голограми й відправити на гастролі. Серед інших називався і Фредді Мерк'юрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Queen випустить альбом з невідомими піснями Мерк'юрі

Тейлор негативно поставився до цієї ідеї, зауваживши, що не хотів би опинитися на одній сцені з голограмою свого друга. Барабанщик і гітарист групи Брайан Мей, які продовжують займатися музикою, вважають за краще просувати творчість Queen за допомогою нових музикантів. Так, наприклад, вони зібрали триб'ют-групу Queen Extravaganza, яка в травні-червні вирушить у північно-американське турне.

А самі музиканти мають намір дати кілька концертів в Європі зі співаком Адамом Ламбертом.

Зараз ви читаєте новину «Музиканти Queen не "воскрешатимуть" Фредді Меркьюрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі