пʼятниця, 28 жовтня 2011 13:16

Queen випустить альбом з невідомими піснями Мерк'юрі

Queen випустить альбом з невідомими піснями Мерк'юрі

Група Queen випустить альбом, до якого увійдуть пісні, записані ще за участю Фреді Мерк'юрі. Про це повідомляє The Daily Star.

В даний час гітарист Брайан Мей і ударник Роджер Тейлор прослуховують старий матеріал і відбирають композиції, котрі раніше не видавалися. Йдеться про пісні, записані у 80-і роки. Інформації про те, як називатиметься альбом з архівними записами, поки немає. Дата релізу також не вказується.

Останньою пластинкою Queen, випущеної за життя Мерк'юрі, став диск "Innuendo". Альбом надійшов у продаж в лютому 1991 року. Співак помер у листопаді того ж року. Вже після смерті Мерк'юрі група завершила роботу над 15-м альбомом, який отримав назву "Made in Heaven".

У 2005 році двоє з учасників Queen (Мей і Тейлор) випустили альбом "The Cosmos Rocks". На диску звучав вокал Пола Роджерса, колишнього учасника груп Free і Bad Company. Проект, в рамках якого була записана платівка, позиціонувався як Queen + Paul Rodgers.

Зараз ви читаєте новину «Queen випустить альбом з невідомими піснями Мерк'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі