вівторок, 14 вересня 2010 18:17

Голлівуд знімає фільм про лідера групи "Queen"

Голлівуд знімає фільм про лідера групи "Queen"

У Голлівуді почали створення однієї з найочікуваніших в останні роки кінострічок - фільм-біографія легендарного лідера британської рок-групи "Queen" Фредді Меркьюрі.

Як повідомляє ІТАР-ТАРС, після багаторічних наполегливих умовлянь музиканти "Queen" - гітарист Брайан Мей, ударник Роджер Тейлор і бас-гітарист Джон Дікон, а також менеджер колективу Джим Біч нарешті погодилися з ідеєю відтворення на великому екрані образу одного із найпопулярніших світових виконавців. Колеги Меркьюрі дали дозвіл на використання музики у новому фільмі.

Стрічка ще не дістала назви. Однак, як повідомив однин із представників проекту, після наполегливих зусиль і фінансових пропозицій з боку Голлівуду ідея почала реалізовуватися.

"Картину не можна створити без приголомшливої музики колективу, а музиканти раніше відповідали відмовою", - додав представник.

Передбачається, що фільм вийде на екрани у кінці майбутнього року - до 20-ої річниці від дня смерті видатного музиканта.

Нагадаємо, нещодавно Леді Гага заявила, що планує знятися в повнометражному біографічному фільмі, присвяченому їй самій.

В якості джерела натхнення виконавиця називає фільм "Moonwalker" Майкла Джексона, котрий вийшов в 1988 році.

Зараз ви читаєте новину «Голлівуд знімає фільм про лідера групи "Queen"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути