понеділок, 06 лютого 2012 16:57

Адам Ламберт і не збирався ставати учасником Queen

Адам Ламберт і не збирався ставати учасником Queen

Адам Ламберт у своєму блозі в Twitter спростував інформацію про те, що він стане новим вокалістом групи Queen.

Ламберт отримав широку популярність завдяки участі в шоу з пошуку талантів American Idol. У 2009 році в рамках одного з випусків шоу виконавець виступив разом з двома учасниками Queen - Брайаном Меєм і Роджером Тейлором. У листопаді 2011 року відбулося ще один спільний виступ - цього разу на церемонії вручення нагород MTV European Music Awards.

На початку лютого 2012 Ламберт нібито підтвердив інформацію про те, що продовжить співпрацю з Queen. Він говорив, що вважає честю можливість попрацювати з Меєм і Тейлором і усвідомлює, що ніколи не стане повноцінною заміною Фредді Мерк'юрі.

Тепер же виконавець стверджує, що журналісти просто вирвали його репліки з контексту. За словами Адама, він мав на увазі спільний виступ, що відбувся на MTV European Music Awards.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новим вокалістом Queen став гей-учасник American Idol

Фронтмен і вокаліст Queen Фреді Мерк'юрі помер в 1991 році. У 2004 році група почала працювати з Полом Роджерсом. Проект отримав назву Queen + Paul Rodgers і проіснував до 2009 року. Після завершення співпраці з музикантами Queen Роджерс відправився в турне з групою Bad Company, котра возз'єдналась.

Зараз ви читаєте новину «Адам Ламберт і не збирався ставати учасником Queen». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути