Ексклюзиви
четвер, 15 серпня 2013 11:22

Muse зроблять зі своїх рідкісних пісень кіноконцерт

Muse зроблять зі своїх рідкісних пісень кіноконцерт
Фото: Reuters

Британська рок-група Muse вирішила випустити фільм з живим виконанням рідкісних пісень з різних платівок. Для цього організували запис виступу в концертному залі The Zepp у Токіо 13 серпня, повідомляє в твіттері медіа-менеджера групи Тома Кірка.

Кірк також виклав у мережу фотографію сетліст виступу, який включає рідкісні пісні з різних платівок гурту. Особливою популярністю у глядачів, як повідомляє Gigwise, на концерті користувалися додаткові треки "Agitated" і "Yes Please" з альбому "Showbiz", пісня "Futurism" з платівки синглу "Dead Star", "Fury" з синглу "Hysteria" і "Hyper Music" з альбому "Origin of Symmetry". Muse також виконали кавер-версію пісні "Can't Take My Eyes Off You" американського виконавця Френкі Веллі.

Новий концертний фільм стане не першим відео, які Muse зняли в Японії. У квітні цього року вийшов кліп на їхній останній сингл "Panic Station", який був знятий на станції токійського метро Сібуя.

З моменту заснування в 1994 році група Muse випустила шість студійних альбомів. Остання платівка "The 2nd Law" вийшла восени 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Muse зроблять зі своїх рідкісних пісень кіноконцерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі