Ексклюзиви
четвер, 26 лютого 2015 14:41

Мультсеріал "Це наше і це твоє" здобув премію Лесі Українки

Мультсеріал  "Це наше і це твоє" здобув премію Лесі Українки

Мультсеріал  "Це наше і це твоє" телеканалу ПлюсПлюс здобув премію Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки. Про це у день народження письменниці, 25 лютого, повідомив Державний комітет телебачення і радіомовлення України. "Це наше і це твоє" став лауреатом премії у номінації  "Кінотвори для дітей і юнацтва".

"Це наше і це твоє" -  це соціальний, патріотично орієнтований проект власного виробництва каналу ПлюсПлюс. 8 мультфільмів, тривалістю 20-30 секунд, розповідають цікаві факти про нашу країну: географічні особливості, визначні досягнення, оригінальні винаходи тощо.  У простій та ненав'язливій формі мультсеріал вчить дітей пишатися своєю країною. Серії "Це наше і це твоє" стартували в ефірі ПлюсПлюс 1 травня 2014 року.

"Наша команда неймовірно щаслива, що один із наших улюблених проектів отримав визнання журі такої поважної премії. Не менше радує й те, що багато маленьких українців знають і люблять "Це наше і це твоє", про що свідчать як високі рейтинги телеперегляду, так і те, що діти залюбки переказують факти, почуті в мультсеріалі. Редакція телеканалу отримали дуже багато позитивних відгуків у пресі, соціальних мережах, від колег, друзів і просто від батьків наших глядачів. Це дуже надихає, обіцяємо й надалі тримати високу планку й радувати наших глядачів", - зазначила генеральний продюсер каналу Іванна Найда.

Намалювали мультфільм "Це наше і це твоє" відомий художник і арт-директор каналу ПлюсПлюс Едуард Катихін і дизайнер Олександр Осипенко.

Премія Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва  присуджується щороку до дня народження Лесі Українки за твори, які сприяють вихованню підростаючого покоління у дусі національної гідності, духовної єдності українського суспільства та здобули широке громадське визнання.

Зараз ви читаєте новину «Мультсеріал "Це наше і це твоє" здобув премію Лесі Українки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі