Ексклюзиви
вівторок, 21 червня 2011 21:13

Молдавський рок-гурт "Zdob si Zdub" проведе ніч у Луцькому замку

Молдавський рок-гурт "Zdob si Zdub" проведе ніч у Луцькому замку

У ніч з 26 на 27 червня у Луцьку вп'яте відбудеться арт-шоу "Ніч у Луцькому замку". Впродовж ночі організатори обіцяють лицарські бої, середньовічні розваги та можливість почастуватись середньовічними напоями та стравами.

На "Ночі у Луцькому замку" будуть живі скульптури з Криму, піскова анімація у виконанні харківської художниці Дар'ї Пушанкіної. Крім того, діятиме кіномайданчик, де демонструватимуть фільми учасників європейських кінофестивалів, відомих українських кіномитців та "молоде кіно" Луцька. Головними зірками дійства стануть молдавський рок-гурт "Zdob si Zdub", а також львівські  гурти середньовічної музики "Kings & Beggars", "Пантера", а також білоруси "Stary Olsa".

Для мінчан це будуть чергові гастролі Україною.

"Їдемо до Києва і раптом — шлагбаум, — розповідає свої перші відвідини нашої країни Ігар Таркай, 55 років, — продюсер і за сумісництвом водій мікроавтобуса "Фольксваґен", на якому "Stary Olsa" мандрує "європами".- Уночі  автомобіль випадково завернув на Чорнобиль. За $5  впросили даішників пустити нас на заборонену територію. А вже на виїзді підійшов до нас такий вусатий, каже: "Доброго дня, я — Олександр Лукашенко". Старший сержант виявився тезкою "бацьки". Навіть показав нам свої документи. Із Лукашенком теж вдалося домовитися, і ми поїхали на Київ".

Традиційно діятиме і ярмарок майстрів народної творчості та відбуватимуться майстер-класи. Містерію ночі доповнить вогняне шоу театрів "Вольфрам" (Крим) і "Танець світлячків" (Полтава), театр на ходулях "Шоу велетнів" (Євпаторія), театралізовані екскурсії підземеллям церкви Івана Богослова та екскурсії на в'їзну вежу замку.

Вхідний квиток на ніч до Замку Любарта коштуватиме 100 гривень. У день заходу квиток продаватимуть за 120 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Молдавський рок-гурт "Zdob si Zdub" проведе ніч у Луцькому замку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі