середа, 10 серпня 2011 21:47

Міжнародний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ випустить 5 книг

Міжнародний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ випустить 5 книг

2-4 вересня в рамках ІІ Міжнародного поетичного фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ буде презентовано п'ять книжкових проектів.

Презентація книжок відбудеться у Чернівцях, у внутрішньому дворі Ратуші, 2 вересня. Буде презентовано видання, реалізовані фестивалем у 2011 році: поетичні збірки Богдани Матіяш та Катерини Бабкіної, білінгвальний поетично-візуальний книжковий проект Ірини Вікирчак та Мілени Фіндайз, український переклад книги віршів та есеїв Ігоря Померанцева. Також публіці представлять Альманах фестивалю, що містить поезії учасників українською мовою.

Також на фестивалі представлять нову книжку Юрія Андруховича "Лексикон інтимних міст". Офіційний початок продажів та перша презентація в Києві відбудеться 11.11.2011. Дата офіційного релізу не випадкова, адже у книжці Андрухович розповість 111 історій про 111 міст, у яких він бував.

Нагадаємо, що II Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ відбудеться у Чернівцях з 2 по 4 вересня 2011. Основною метою фестивалю є повернення Чернівців на культурну мапу Європи й розвиток діалогу між сучасними українськими поетами та їх зарубіжними колегами.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ випустить 5 книг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі