понеділок, 08 серпня 2016 12:16

Михайло Демцю покаже не оприлюднені картини

Михайло Демцю покаже не оприлюднені картини

9 - 28 серпня пройде виставка сучасного художника Михайла Демцю у Львові. Автор представить не оприлюднені досі твори. Картини виконані протягом останніх 3 років.

Окрім традиційних для художника портретів та пейзажів, з рідним митцеві гуцульським колоритом, представлять морські краєвиди, серед яких будуть і несподівані похмурі настроєві пейзажі.

Роботи виконані в новій, подібній до пуантилізму живописній манері. Автор презентує великоформатні акварелі, які сам дуже високо цінує.

Михайло Демцю — український художник-постімпресіоніст та експресіоніст. Роботи відрізняються яскравістю, об'ємністю прошарків фарби, позитивними емоціями та оптимізмом. Поєднують у собі західноєвропейські та українські традиції. Зберігаються у музеях України та Європи і численних приватних колекціях.

Вже за життя Демцю зарезервував собі місце на Личаківському кладовищі у Львові поруч з могилою Івана Франка.

Виставка живопису Михайла Демцю відбуватиметься у мистецькій галереї "Зелена канапа" (Львів, вул. Вірменська, 7). Вхід безкоштовний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль "Відкриті небеса" пройде вдесяте

Зараз ви читаєте новину «Михайло Демцю покаже не оприлюднені картини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі