Ексклюзиви
субота, 21 вересня 2019 17:10

"Ми - за містичні тексти" - на Book Forum представили нове видавництво
13

Книги видавництва "Дім химер"
Фото: Валерій Шмаков
Письменниця та співзасновниця видавництва "Дім химер" Вікторія Гранецька а також письменники Поліна Кулакова та Олег Поляков
Письменники Ксенія Циганчук та Павло Дерев'янко
Презентація видавництва "Дім химер"
Книги видавництва "Дім химер"

Нове українське видавництво "Дім Химер" цьогоріч уперше презентувало свою роботу на 26 Book Forum.

"Привезли 14 свіженьких книжок, ще три - в дорозі. Це весь наш доробок за рік, - каже співзасновниця видавництва Вікторія Гранецька. - Це - родинна справа, яку ми розпочали із чоловіком Владом Сордом. Заснували, як щойно Влад повернувся із війни на Донбасі. Презентуватимемо і його збірку поезій із фронту, яка називається "+++".

Видавництво нішеве. Його спеціалізація, як зазначають засновники "химерна" проза та поезія сучасних українських авторів. Це містична, фантастична "темна" література, яка за кордоном розвивається дуже добре, а в Україні досі не представлена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочеться чогось поінтірєснєй" - вийшла книжка про сексуальні походеньки

За рік видавнитво видало 17 книжок, авторами яких є молоді українські літератори. Це Павло Дерев'янко та його роман "Аркан Вовків", Віктор Крупка із збіркою поезій "Химерник", Сергій Рибницький та "Жовтий закон", збірка оповідань "Вбивство на вулиці..." сучасних українських авторів горору та інші.

"Унікальність нашого видавництва полягає у тому, що ми за "містичні тексти", за які наші видавці не охоче беруться. Та й не класифікують їх ніяк. А вони можуть бути блискуче виконані та заслуговують на увагу. Протягом Форуму будемо знайомити читачів із нашими авторами та їх роботами".

П'ятий президент України Петро Порошенко приїхав на львівський Book Forum. О 13.10 він зайшов на територію форуму через головний вхід. Порошенка супроводжувала дружина Марина та екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Зараз ви читаєте новину «"Ми - за містичні тексти" - на Book Forum представили нове видавництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі