пʼятниця, 20 вересня 2019 11:20

"Хочеться чогось поінтірєснєй" - вийшла книжка про сексуальні походеньки
14

Марта Брижак перезнтувала книжку "Шльондра".
Фото: Валерій Шмаков
Марта Брижак перезнтувала книжку "Шльондра".
Марта Брижак перезнтувала книжку "Шльондра".
Марта Брижак перезнтувала книжку "Шльондра".
Марта Брижак перезнтувала книжку "Шльондра".

У рамках 26-го Book Forum молода львівська письменниця 23-річна Марта Брижак презентувала повість "Шльондра".

На подію до закладу "Квартира 35" неподалік центру Львова прийшло чимало гостей, які пили хто вино, хто каву та слухали розповіді про сексуальні походеньки молодої авторки.

"У книжці - 70 відсотків правди. У будь-якій історії основа реальна. А решта... Література хоче чогось поінтірєснєй, тому доводиться вигадувати, - розповідає Марта про ккнижку. - То були нотатки, які я вела із першого курсу. Зібрала їх до купи, розширила, почала будувати якийсь кістяк і сюжет. Так і книжка вийшла".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форум видавців-2019: назвали найкращі книжки

Матір авторки була першою, хто читав книжку.

"Критикувала. Я давно не писала, тому вона мені казала, що моя манера фігова, що треба допрацьовувати. Але загалом підтримувала. Із готовим текстом звернулась до видавця "Фоліо". Їм книжка сподобалась і вони її видали", - додала Марта.

Уривок книжки "Шльондра", який називається "Ромцьо", можна прочитати у відкритому доступі в інтернеті. Ціна книжки на Форумі - 70 грн.

18 вересня у Львові стартувала найбільша книжкова подія України 26 Book Forum. Цьогоріч фестиваль представить понад 800 подій у 30 локаціях Львова. Участь у Форумі братимуть 1 тис. учасників.

Зараз ви читаєте новину «"Хочеться чогось поінтірєснєй" - вийшла книжка про сексуальні походеньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі