Ексклюзиви
середа, 21 серпня 2013 09:15

Мер запропонував Вуді Аллену за фільм про Ріо "все що завгодно"

Мер запропонував Вуді Аллену за фільм про Ріо "все що завгодно"
Фото: buro247.ru

Мер Ріо-де-Жанейро Едуардо Паес заявив, що готовий зробити "все що завгодно", щоб режисер Вуді Аллен зняв свій наступний фільм про його місто. Про це стало відомо з інтерв'ю, яке мер дав газеті O Globo. За словами Паеса, він готовий забезпечити картині повне фінансування.

"Я так хочу, щоб він приїхав, що вже перепробував всі способи зв'язатися з ним. Я поговорив з його сестрою і відправив йому листа через Сантьяго Калатрава (іспанський архітектор), який живе з ним по сусідству у Нью-Йорку", - розповів мер. На підтвердження серйозності своїх намірів Паес заявив, що готовий змиритися з будь-якою критикою від місцевого населення з приводу передачі режисерові "мільйонів, які хоче Вуді".

За останні кілька років Вуді Аллен зняв три фільми про європейські міста: "Вікі Крістіна Барселона" (2008), "Опівночі у Парижі" (2011), "Римські пригоди" (2012). Картина "Опівночі у Парижі" була висунута на "Оскар" у чотирьох номінаціях і отримала один з них за кращий оригінальний сценарій.

Зараз у прокат вийшла стрічка Вуді Аллена - "Блакитноокий Жасмін". Фільм вже поставив рекорд по зборах з одного екрану в північноамериканському прокаті. Середні збори з прем'єрних показів фільму в Лос-Анджелесі та Нью-Йорку перевищили 600 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Мер запропонував Вуді Аллену за фільм про Ріо "все що завгодно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі